Medisch advies, behandeling en begeleiding

Specialisten

Omdat onze visie is dat symptoombestrijding niet leidt naar het gewenste resultaat, maar juist gekeken moet worden naar de onderliggende oorzaak, wordt gewerkt met een team van deskundigen. Doordat iedere expert vanuit zijn expertise werkt, wordt het best haalbare resultaat bereikt.

Omdat soms moet worden besloten dat betrokkenen afscheid van elkaar moeten nemen (bijv. ontbinding arbeidscontract, herplaatsing, scheiding) wordt nauw samengewerkt met juridisch experts (advocaten) en een mediator.

Zodoende kan het team een totaaloplossing bieden van diagnose, naar behandeling, herstel en herplaatsing tot beeindiging en het afscheid nemen van elkaar. Altijd is het doel dit te doen in overleg met respect voor elkaar.

Medisch adviseurs

-de heer dr. J.A.M. (Jacques) van Son, chirurg, medisch adviseur, RGA

-mevrouw Dr. K. (Kirsten) Kortram, medisch adviseur

Onze experts

Door het team van nauw samenwerkende specialisten, gaan wij voor het best haalbare resultaat en is iedere passende oplossing bereikbaar.

Zoeken

Nieuws

Correctierecht bij medische expertise
Correctierecht geldt ook als betrokkene niet kan lezen.

Benadeelde moet patiƫntenkaart aan medisch adviseur verzekeraar verstrekken >>
Een whiplashslachtoffer werd door de Rechtbank Almelo in een voorlopig deskundigenbericht, veroordeeld tot het overleggen van het medisch dossier...