Medisch advies, behandeling en begeleiding

E.J. (Elisa) Schuldt (NVRG, NVPA, EFT)

Relatietherapeut, Systeemtherapeut, EFT therapeut Nijmegen en Arnhem.

Na in verschillende organisaties in de gezondheidszorg te hebben gewerkt ben ik op zoek gegaan naar een werkplek die mij energie geeft en waar de manier van werken aansluit bij mijn eigen overtuigingen. Als systeemtherapeut geeft ik individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Na mijn studie heb ik een postdoctorale opleiding tot relatietherapeut en gezinstherapeut gevolgd.  Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie (NVRG), EFT Nederland en Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen (NVPA).

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in relaties en de onderliggend beweegredenen waarom mensen doen zoals zij doen. Met name het Emotionally Focussed Therapy EFT gedachtegoed waarin de hechtingstheorie centraal staan boeit mij enorm. Zo simpel, waarom is het niet eerder bedacht dat de liefde hierover gaat: de wens naar verbondenheid, emoties en je eigen hechtingsgeschiedenis. EFT heeft mij echt geleerd om anders naar relaties te kijken niet op de laatste plaats naar mijn eigen relaties.

Ook de professionele relatie tussen cliĆ«nten en therapeut draait om wederzijds vertrouwen en onderlinge verbinding. Dit is de basis om samen het therapieproces in te gaan.

Als ik u kan helpen of u vragen heeft, belt u dan gerust met (024) 696 22 32. Ook kunt u uw gegevens onderstaand invullen, ik bel u dan zo snel mogelijk op.

 

Naam*
Telefoon*
Email*
Evt toelichting

 

Lid van:

RBZC logo NVRG Nederlandse Vereniging Relatie en Gezinsthera NVPA Nederlandse Vereniging voor Psychosociaal The
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Nederlandse Vereniging Relatie- en Gezinstherapie Beroepsvereniging Psychosociaal Therapeuten

Referenties Referenties

Schuldt, relatietherapeut, systeemtherapie, EFT

Lidmaatschappen: -NVRG -EFT Nederland -NVPA

Zoeken

Nieuws

EFT gezinstherapie en relatietherapie Nijmegen
EFT gezins- en relatietherapie is bijzonder effectief bij relatieproblemen. Bel voor een gesprek met relatietherapeut in Nijmegen

EFT relatietherapie bij relatieproblemen met Duplo poppetjes
Wat beelden Duplo poppetjes uit bij relatietherapie.